Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Miriam

Geschreven op: Zondag 15 Januari 2017 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben op zoek naar informatie/ervaringen bij een heupprothese.
2,5 Jaar geleden heb ik een maagverkleining gehad en kon ik eindelijk afvallen. Maar met het verdwijnen van de kilo''s werd de pijn in mijn heup alleen maar erger.
Ik heb dit altijd geweten aan mijn overgewicht, toen dat eenmaal weg was dacht ik: eigen schuld dikke bult.
Maar eind vorig jaar werd de pijn zo erg dat ik toch maar naar de huisarts ben gegaan. Lang verhaal kort: de slijmbeursontsteking in mijn heup blijkt een heupafwijking te zijn en mijn rechterheup is totaal versleten.
Mijn enige optie is een nieuwe heup, dat had ik niet verwacht met mijn 45 jaar.
Maar ik ben er wel blij mee! Ik hoop dat ik dan dadelijk eindelijk kan gaan genieten van mijn nieuwe lijf/leven en kan gaan doen wat ik zo graag wil.
Maar wat zijn mijn beperkingen en waar ga ik eventueel tegenaan lopen?
Ik google wel, maar ik kom zo veel tegen, ik dacht: waar beter te vragen dan bij lotgenoten smiley 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)