Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

gerard

Geschreven op: Maandag 11 November 2013 om 09:03
Ongepast of beledigend?

Heeft u gewrichtspijn of reuma dan kan het ernstige pijn doen. Het is dan ook noodzakelijk om medicatie in te nemen zodat de ontsteking in het gewricht afneemt. Probleem is aanvullend dat uw gewicht toeneemt door de reuma-medicatie. Wat zijn de tips om gewichtstoename hierbij te vermijden of de invloed ervan te beperken? http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/115857-tips-voorkomen-van-gewichtstoename-bij-reuma-medicatie.html 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Tervooren-Venhovens op Woensdag 2 Juli 2014 om 10:27 Ongepaste reactie?

Is uw product eventueel op mij van toepassing. ? Ik lijd al 25jaar aan reuma artritis. Ik heb steeds pijn in alle gewrichten. Ik ben al 25jaar onder behandeling van de reumatologie van de St. Maartenskliniek in Nijmegen.
Ik heb reeds dmv operaties negen nieuwe portheses gekregen en nog steeds pijn, vooral in de knieŽn.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)