Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Paul

Geschreven op: Vrijdag 14 Januari 2011 om 20:46
Ongepast of beledigend?

Hallo,
Ik ben 50 jaar en heb een versleten heup als gevolg van een brommerongeluk lang geleden. Nu twijfel ik tussen een "tradionele" heupoperatie, en een operatie middels de voorste benadering(franse methode).
Heeft er iemand ervaring met beide methodes en de snelheid van revalidatie?
Als zelfstandig ondernemer is het van het grootste belang dat ik weer snel mobiel ben met weinig kans op complicaties.
Alvast bedankt voor de info! 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Terry Elsten op Zaterdag 19 November 2011 om 20:20 Ongepaste reactie?

Ik ben 53 jaar en eveneens zelfstandig ondernemer. Ik kwam net je bericht tegen en waarschijnlijk ben je al lang geopereerd, maar voor mij is alles nog erg actueel, dus ik reageer toch maar even. Vorig jaar augustus ben ik in BelgiŽ geopereerd middels de re-surfacingmethode aan mijn li-heup, een ingreep die vrijwel alleen via de traditionele zij benadering kan. Daarbij is zoveel spierschade aangericht, waarvan ik niets te horen heb gekregen, dat mijn revalidatie eigenlijk nog steeds gaande is. Inmiddels bleek ook mijn re-heup totaal versleten te zijn, met alle pijn vandien. Kun je je voorstellen hoe ik op zag tegen een volgende ingreep? Nachtmerries kreeg ik ervan. Niet meer naar BelgiŽ, dat was zeker. Ik ben nu gewoon in ons "eigen" ziekenhuis geopereerd
via de franse methode, bijna een week geleden en zou alweer kunnen lopen zonder stokken! Doe ik nog niet want ik ben erg voorzichtig geworden, maar was žs dit meegevallen! Als je wilt kan ik je van beide ingrepen nadere bizonderheden geven. Hopelijk heb je er iets aan!
Sterkte, Terry


Geschreven door: Dieuwke Steensma op Dinsdag 6 December 2011 om 09:11 Ongepaste reactie?

Beste Terry,


In welk ziekenhuis bent u geopereerd? En weet u nog meer ziekenhuizen waar ze de AMIS heupoperatie (Franse methode) toepassen?


Geschreven door: marijke van sprang op Zaterdag 24 December 2011 om 13:35 Ongepaste reactie?

Ik wil/moet ook een neiuwe heup en wil via de voorste methode geopereerd worden. Ik weet dat dat in Den Haag kan. Ook nog leders? Weet iemand dat?


Geschreven door: peter op Zaterdag 31 December 2011 om 14:43 Ongepaste reactie?

De zgn AMIS word ook AMC in Alkmaar ,gedaan (door DR.vd EDEN ,is een zeer goede Cirurg,


Geschreven door: Henk Maarse op Maandag 23 Januari 2012 om 20:24 Ongepaste reactie?

ik ben in 2007 geopereerd door dokter van eden, en ik kan alleen maar zeggen alle lof. Ik ben nu 49 en net weer terug van een actieve wintersportvakantie.....


Geschreven door: Susy op Maandag 3 Juni 2013 om 14:14 Ongepaste reactie?

Ik wil graag de "Franse methode" (AMIS) (DAA) voor een heup operatie. Ik woon in het noorden van het land. Zijn er ziekenhuizen in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel die deze methode toepassen?


Geschreven door: Cees op Donderdag 5 December 2013 om 09:55 Ongepaste reactie?

Weet er iemand of de AMIS methode in een aiekenhuis in Eindhoven of omgeving wordt toegepast ?


Geschreven door: Cees op Donderdag 5 December 2013 om 09:55 Ongepaste reactie?

Weet er iemand of de AMIS methode in een aiekenhuis in Eindhoven of omgeving wordt toegepast ?


Geschreven door: Cees op Donderdag 5 December 2013 om 09:56 Ongepaste reactie?

Weet er iemand of de AMIS methode in een aiekenhuis in Eindhoven of omgeving wordt toegepast ?


Geschreven door: L.bastiaans op Zondag 16 Maart 2014 om 10:32 Ongepaste reactie?

Ook ik wil graag weten waar de Franse methode in Groningen en omgeving toegepast wordt


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)