Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sonja

Geschreven op: Woensdag 16 Juni 2010 om 11:06
Ongepast of beledigend?

Beste lotgenoten,overkomt het u ook dat je bijna niet uit bed raakt van de pijn en stijfheid,dat je soms pijnlijke krampen krijgd in bed in je benen die de ganse dag een verlammend gevoel geven en bij de minste verkeerde beweging weer opduiken.dat je bijna niet kan verdragen dat je vrouwtje die je de ganse dag zo goed verzorgd met iets wat koude zalf of olie op je rug smeerd en dit als een ijsblok aanvoeld,en dat je zelfs niet wat kan sporten omdat je rug en benen er niet tegen kunnen,en wat nog erger is dat geen enkele dokter je kan helpen of zelfs een naam geven aan je probleem.Wel zeg ik er bij dat ik reeds vele jaren longemphyzeem heb en meer dan te veel cortyzonen (Medrol)heb ingenomen.Lieve mensen als er iemand een verband ziet of me kan helpen zou dit voor mij na jaren van zoeken en niet vinden heel welkom zijn.hartelijk dank Sonja  

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Camiel Hofstee op Woensdag 16 Juni 2010 om 19:49 Ongepaste reactie?

Beste Sonja, je moet eens kijken op de website: www.synofit.nl. Ik kan niet inschatten of ik het zelfde heb als u maar het is werkelijk een super oplossing tegen stijve gewrichten, artrose etc.
Synofit maakt namelijk weer gewrichtssmeer aan in korte tijd en remt ontstekingen in gewrichten. Het heeft mij enorm geholpen.
Succes,
C. Hofstee
C. Hofstee


Geschreven door: SONJA op Maandag 21 Juni 2010 om 10:26 Ongepaste reactie?

Geachte mijnheer Hofstee heel. Hartelijk bedankt voor uw mailtje, ik zou er alles voor over hebben om minder pijnen te hebben en aangezien ik in belgie woon waar je zoiets natuurlijk niet vind, ga ik proberen om aan mijn nederlandse vrienden op de camping in wemeldinge zeeland waar ik al 25 jaar een heel seizoen heerlijk kan genieten (als de pijn het toelaat)van het prachtige nederland. Te vragen om mij wat wegwijs te maken om aan Synofit te raken. Wand ik denk dat het niet zo veilig is om het langs verzending te laten thuis bezorgen.Geachte mijnheer nogmaals heel hartelijk bedankt voor uw medevoelen.Mijn vrouw en ik hopen ook voor u op een goede en welverdiende gezondheid, vele groetjes Sonja


Geschreven door: Karin W op Donderdag 1 Maart 2012 om 20:40 Ongepaste reactie?

Ik gebruik sinds enige tijd ook Synofit omdat ik veel last heb van mijn versleten knie. Mijn klachten zijn echt enorm veel minder geworden!
''s Ochtends stap ik nu zonder stijfheid mijn bed uit. En ''s avonds is mijn knie haast niet meer dik! Ik heb zelfs weer kunnen skiŽn. Na een maand 2x per dag 5 ml in de opbouwfase, gebruik ik nu 1x per dag 5 ml. Dat is voor mij voldoende. Wel consequent innemen, want ik was het door omstandigheden een paar dagen vergeten en voelde meteen mijn knie weer! Gelukkig ging het snel weer beter toen ik Synofit weer nam!
Synofit is niet goedkoop maar het helpt echt dus voor mij is het de prijs dubbel en dwars waard!


Geschreven door: Gonneke op Vrijdag 14 Maart 2014 om 16:36 Ongepaste reactie?

Gebruik het nu 2 maanden, een opbouwkuur. Ik ben geheel van mijn pijn verlost en begin nu met een onderhoudskuur.
Ik heb enkel artrose en kon bijna niet meer lopen, ik brak zelfs mijn enkel afgelopen winter.
Daarna ben ik Synofit gaan gebruiken, nadat de breuk genezen was.Mijn knieŽn zijn ook niet stijf meer.
Wel heb ik soms last van misselijkheid en een opgeblazen gevoel, heeft dit met de synofit te maken, hebben meerdere mensen hier last van?


Geschreven door: Nadja webmaster op Maandag 17 Maart 2014 om 10:21 Ongepaste reactie?

Beste mensen,

Wanneer jullie bijwerkingen ervaren, is het goed die te melden aan het Lareb. Hier kunt u direct een bijwerking melden: https://www.lareb.nl/getdoc/89f63c7b-7df2-4460-9d80-7ed6a194f253/Meldformulier

Met vriendelijke groet,
Nadja, webmaster


Geschreven door: Kaske op Maandag 14 April 2014 om 11:06 Ongepaste reactie?

Hallo,

Dertien jaar geleden is bij mij Nekartrose geconstateerd, de laatste maanden is de pijn aanzienlijk gestegen. Het is ontzettend slopend. Toen ben ik op internet gaan zoeken naar iets, het maakte mij niet uit wat, maar ik dacht er MOET toch iets zijn! En jah hoor toen heb ik Synofit gevonden met geweldige recenties. Ik heb Synofit meteen bested! 1 maart 2014 ben ik begonnen met Synofit. Nu lees bij diverse mensen dat Synofit na een week of zelfs na weken begint te werken. Nu slik ik Synofit 6weken en moet zeggen dat ik nog steeds hetzelfde voel.. betekent dit dat het bij mij niet aanslaat?? of moet ik nog even doorgaan totdat de 8weken voorbij??
Kan mij aub iemand mij hierop antwoorden?? AUB.
Groetjes Kaske


Geschreven door: S.Verkerk op Zondag 4 Mei 2014 om 19:43 Ongepaste reactie?

heb 1 maand vloeibaar synofit genomen, 2 maal 5 ml voor de maaltijd; voelde

snel verbetering van pijn en stijfheid; daarna [ongeveer 10 dagen geleden] de

capsules voor onderhoud; sindsdien weer meer last en vooral extreem trans-

pireren in de nacht; hoe komt dit en zijn er meer personen die dit hebben?


Geschreven door: lilian op Woensdag 26 November 2014 om 14:06 Ongepaste reactie?

sinds een half jaar gebruik ik synofit

tot tegenstelling van veel andere preparaten is dit echt goed
was al bezig geestelijk met operatie nieuwe heup, dagen van pijn maar ben nog maar 57 dus.....
ik heb zelfs dagen dat ik niet eens meer aan de pijn denk

die is er wel, de slechte heup kant blijft stijf,maar.... het is absoluut erger geweest, ik ben er erg blij mee , kan zelfs weer een 20 minuten wandeling doen


Geschreven door: saskia van duivenbode op Donderdag 25 December 2014 om 00:36 Ongepaste reactie?


Heb Synofyt ongeveer 4 maanden gebruikt''
Het heeft me veel geld gekost en het hielp totaal niet''
Net zoveel last van pijnlijk en stijf gewricht als zonder synofyt.

Weer een middel dat niet de moeite waard is.


Geschreven door: Ellen op Maandag 21 Maart 2016 om 18:15 Ongepaste reactie?

Vanwege hevige pijn in knieen door artrose waar ik helemaal moedeloos van werd en een onwilligheid om nsaid in te nemen (diclofenac) heb ik in volledige radeloosheid synofit besteld. Ik ben begonnen met de opbouwkuur, vloeibaar en heb na 5 dagen al een enorme afname van de pijn mogen beleven. Ik kan het gewoonweg niet geloven maar het is echt waar. Natuurlijk is het erg vroeg in de opbouwkuur om hier nu al melding van te maken maar ik weet gewoon niet wat me overkomt. Ik kan weer opstaan en gaan zitten in een stoel zonder me er in te moeten laten neervallen als een zak zand en ik kan ook weer lopen zonder dat elke stap als een messteek door mijn knieen gaat. Ik ben overigens 54 jaar en was heel bang dat ik van de been zou raken zoveel pijn als ik had. Ik ga natuurlijk door met de synofit vloeibare opbouwkuur en als de fles leeg is ga ik over op de onderhoudscapsules. Indien de resultaten bij mij zo positief blijven zal ik mijn behandelend arts hier zeker van op de hoogte gaan brengen. Die had eerder simpelweg de standaard melding dat er niks aan te doen was, over een tijd een kunstknie, maar daar bent u nu nog veel te jong voor mevrouwtje, en een haastig geschreven recept voor die rotzooi die diclofenac heet. De synofit heeft nu voor mij wonderen gedaan en ik hoop en bid dat dat zo moge blijven want dan heb ik waarachtig zometeen weer een leven zonder pijn. Hallelujah!!!


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)