Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Nic

Geschreven op: Zondag 10 Februari 2008 om 11:33
Ongepast of beledigend?

Hoi, sinds een maand heb ik last van pijn en krakende gewrichten. Alle mijn gewrichten kraken, enkels, polsen, wervels, schouders etc. En sinds een week of drie heb ik ook pijn in mijn enkels en voeten en polsen en handen. Ik heb bloed laten prikken maar daar kwam alleen uit dat mijn bezinking iets aan de hoge kant was , maar had geen reumafactoren en bloedarmoede.
Ik moet nu maar pijnstillers gaan slikken volgens de dokter en kijken hoe het verloopt. Herkent iemand dit????
groetjes Nic 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Geschreven door: Joy op Vrijdag 4 April 2008 om 21:50 Ongepaste reactie?

Ja ik herken dit zeker! Pijn en kraken in veel gewrichten.. Enkels knieen handen polsen etc.
Ben bij de dokter geweest, die vertelde me dat ik hypermobiele gewrichten heb.
En dat daar eigenlijk niets aan te doen is.
Maar omdat ik er wel veel last van had stuurde hij me naar de fysio, maar dit hielp niet.
Weer naar de dokter, die stuurde me naar de sport arts.
Die vertelde me dat ik een instabiele enkel en knie had, en ik kon weer naar de fysio.
Merk nu wel dat mn knie en enkel steviger zijn, maar het kraken en de pijn is er nog steeds.
Dus de fysio gaat t verder onderzoeken en ik kan weer naar de sport arts...Geschreven door: Ann-Sophie op Zaterdag 10 Mei 2008 om 18:43 Ongepaste reactie?

hoi

sinds mijn 14de heb ik dat dus ook..pijnlijke gewrichten en vooral dat kraken niet normaal, soms is het echt alsof een gewricht terug op zijn plaats moet ''schieten''. Heb daar jaren mee rond gelopen dat ik het niet meer hield van de pijn en naar de arts ben geweest die heeft dat ook vast gesteld dat ik hypermobiel ben en ook een jaar lang intensieve fysio moeten volgen om de spieren te versterken en ik moet toegeven dat die spectaculair versterkt zijn, maar ook weer de pijn en het kraken is er nog...
er is niet zo veel aan te doen denk ik als je hypermobiel bent...het is lastig, altijd die pijn kans op ontwrichtingen wat je ook doet...gelukkig is het niet iets levensbedreigend, maar als ik je 1 raad mag geven, neem niet tŤ veel pijnstillers/ontstekingsremmer etc.!


Geschreven door: john op Woensdag 4 Juni 2008 om 10:46 Ongepaste reactie?

Probeer een tijdje geen melk te drinken.Bij sommigen verdwijnen dan veel van dergelijke klachten.


Geschreven door: karlijn op Dinsdag 17 Juni 2008 om 13:43 Ongepaste reactie?

Ja ik herken het die krakende gewrichten. Bij mij hebben ze rontgenfoto''s van knieen,handen, enkels en rug laten maken en tussen veel gewrichten is bij mij het kraakbeen weggesleten. Ben pas 42 jaar. Doordat dat kraakbeen weg is kraken bij gewrichten zo. Wil niet zeggen dat dit de enige oorzaak van krakenkende gewrichten is maar misschien kun je er op aan sturen op foto''s te mogen laten maken.

succes

karlijn.


Geschreven door: marlies op Zondag 27 Juli 2008 om 21:12 Ongepaste reactie?

onze dochter van 17 loopt nu al een half jaar bij de reumatoloog in het UZ in Leuven, kunnen niets vinden wat de pijn in al haar grote gewrichten kan verklaren. Is in mei een week voor onderzoek geweest en 2 weken geleden weer een week, heeft alle onderzoeken gehad die je maar kan bedenken. Botscan, MRI, foto''s echo''s, hebben ontelbare buizen bloed afgenomen.Ook bij haar was de bezinking te hoog, nu blijkt dat haar schildklier is ontstoken, dit kan de pijn verklaren en ze gaan dit in de gaten houden. Vraag aan je huisarts of hij dit bij jou wil nakiken kan misschien hiermee te maken hebben. Succes


Geschreven door: jolanda op Woensdag 8 Oktober 2008 om 18:33 Ongepaste reactie?

hoi ik ben 42 jaar en gisteren bij de reumatoloog geweest,met pijn in voeten,knie en linkerhand.bloed geeft geen duidelijke conclusie maar bij de foto van de hand wel artrose dus.
sterkte.


Geschreven door: Linda op Maandag 13 Oktober 2008 om 08:56 Ongepaste reactie?

Hallo ik ben 23 en ik loop al een half jaar bij de reumatoloog maar ze kunnen niks vinden .

Ik heb constant zo''n last van mijn polsen en 1 enkel en eens in de zoveel tijd last van mijn onderrug word er soms zo moedeloos van ik heb twee kleine kinderen van 3 en bijna 1 en ik kan ze niet veel optillen en spelen ik ben ook zoooooo vaak moe en helemaal op al in de ochtend smiley

Ze hebben bij mij al zoveel bloedonderzoeken gedaan niks, foto''s gemaakt van polsen/enkels/rug/romp en ooks niks

Ik moet in november weer naar de reumatoloog maar dan zullen ze wel weer niks vinden het moet iets zijn!!!!!

Herkent iemand dit???


Geschreven door: Karin op Woensdag 3 December 2008 om 00:15 Ongepaste reactie?

Ooit kreeg ik het advies om selenium te gaan gebruiken voor pijnlijke gewrichten. Wanneer ik dit trouw inneem gaat het heel goed. Als de pot leeg is en ik geen pijn heb vergeet ik nieuwe te kopen en na een poosje begint dan het gezeur weer... pijnlijke vingers, voeten, ellebogen en moet vooral niet in dezelfde houding blijven zitten want dan verstijft elk gewricht... Ontstekingfactoren zijn na herhaald onderzoek niet aangetoond dus leren leven met het ongemak is het enige. Ik zou zeggen: probeer 3 maanden selenium; niet geschoten is altijd mis! Mij helpt het om de oijn onder controle te houden


Geschreven door: rachel op Dinsdag 9 December 2008 om 23:36 Ongepaste reactie?

welke pijnstillers moet je slikken? alleen pijnstillers of ontstekingsremmers?
ik zou misschien toch naar een reumatoloog gaan, misschien heb je ook wel hypermobiliteissyndroom. Ik herken de klachten namelijk heel sterk. Maar diagnose moet gesteld worden door een specialist en verder kan ik je alleen maar meegeven om te leren leven met de pijn en te luisteren naar je lichaam!!
sterkte ermee!


Geschreven door: marieke op Zondag 1 Februari 2009 om 10:38 Ongepaste reactie?

laat ook eens bloedprikken op vitamine D3 en vitamine B12, B6 en foliumzuur, want pijnlijke gewrichten kan bij een tekort van vitamine''s horen.

Groetjes Marieke


Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)