Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Cor

Geschreven op: Donderdag 9 Augustus 2007 om 13:28
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben 22 jaar en ik heb last van zere en stijvige knieen, naar de dokter geweest en die zei dat ik onregelmatige kraakbeen achter de knieschijven heb. en dat dat door overbelasting komt.
maar nu krijg ik afentoe ook last van stijve vingers en als ik smorgens wakker word en ik zet me wekker uit, dan heb ik ook last van me rug.

Herkent iemand dit misschien?

gr. cor.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Cor op Donderdag 23 Augustus 2007 om 10:31 Ongepaste reactie?

Hallo,
Ik heb nu sinds kort ook last van stijve vingers en smorgens als ik wakker word last van een zere rug.
Ik heb bloed laten prikken, is onderzocht op reumatische dingen. Maar daar is niets uitgekomen.

Iemand misschien een idee wat het zou kunnen zijn?
gr. Cor.


Geschreven door: Willeke op Zaterdag 22 September 2007 om 23:05 Ongepaste reactie?

Hallo,

Ik heb ook een tijdje behoorlijke pijn in mijn rug gehad bij het opstaan ''s ochtends. Ik ben toen bij mezelf gaan nadenken of ik ''s nachts wel prettig lag.
Ik heb een nieuwe bedbodem en matras gekocht en voŪla ik ben van mijn rugpijn verlost.


Geschreven door: Willeke op Zaterdag 22 September 2007 om 23:09 Ongepaste reactie?

Oh ja, nog een tip wat betreft je gewrichten: misschien is het een idee om naar een specialistisch ziekenhuis te gaan bijv. de Maartenskliniek in Nijmegen. Ze zijn daar gespecialiseerd in orthopedische en reumatische aandoeningen. Je zou eens kunnen kijken op www.maartenskliniek.nl
Gr. Willeke


Geschreven door: Cor op Maandag 8 Oktober 2007 om 13:20 Ongepaste reactie?

Hallo Willeke,

Bedankt voor de tip, ik zal de site bezoeken. Ik had al een nieuw matras gekocht, maar dat helpt niet echt. Maar misschien i.c.m. een lattenbodem ofzo maar eens proberen.


Geschreven door: KOR op Donderdag 6 December 2007 om 10:53 Ongepaste reactie?

heb last van stijve heet branderig gevoel in de vingers vooral in de kou in na rust


Geschreven door: Cor op Maandag 14 Januari 2008 om 15:29 Ongepaste reactie?

Ik heb nu fysiotherapie,
het gaat heel langzaam ietsjes beter.Maar het duurd zo lang smiley
Heb ook foto''s laten maken in het MCA maar daar was niets bijzonders op te zien.
Gr. Cor.


Geschreven door: Martijn op Woensdag 27 Februari 2008 om 08:45 Ongepaste reactie?

Hallo Cor,

Zeer herkenbaar. Ik ben nu 32 jaar en heb al vanaf mijn 16e last van pijnlijke knieŽn. Niet het gehele jaar, maar met name bij vochtig weer. In het begin werd nog gezegd dat het met de groei te maken had, maar na een paar jaar werd ik toch doorverwezen naar de fysio. Had toen na 10 weken een goed resultaat. De achterkant van de knieschijven bleek een onregelmatige structuur te hebben en die is toen glad gemasseerd. Heb echter het idee dat ik nu weer terug bij af ben. Sinds enkele weken ook bij het wakker worden pijnlijke, stijve vingers. In de loop van de ochtend verdwijnt dat en dan heb ik er geen last meer van. Daarnaast ben ik erg gevoelig voor bedden. Als het bed niet goed is heb ik direct klachten. Maar dat hebben volgens mij veel mensen en staat volgens mij los van de andere klachten. Ik ga maar weer eens wat medische actie ondernemen en zal je op de hoogte houden van mijn ervaringen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)