Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

willy

Geschreven op: Dinsdag 20 Februari 2007 om 23:11
Ongepast of beledigend?

smileyhallo myn naan is willy ik weet sinds kort dat ik artrose heb heb veel pyn in bil heup hand enz zou wel wat adviezen kunnen gebruiken wand ik heb nog? heel veel moeite om dit te aanvaarden en had zooo gehoopt dat dit iets tydelyks was 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: max vos op Maandag 28 Mei 2007 om 20:18 Ongepaste reactie?

Hoi Willy,

Ik heet max en ben 41 jaar. Bij mij is ook sinds kort artrose geconstateerd. Soms heb ik last en soms ook niet. Eerst dachten de doktoren dat mijn bot in mijn heup zou afsterven. Met fosamax is dit tegengegaan en dat hielp. Vervolgens ben ik doorgestuurd naar de sportarts. Die heeft me doorgestuurd naar de fysio, waar ik momenteel mee bezig ben om afspraken te maken.
Ik baal er enorm van want ik doe aikido op hoog niveau(dat is een soort judo)en moet op een andere manier gaan bewegen. Ik moet dit aanvaarden en ook dat artrose nog niet te genezen is. Wel weet ik inmiddels dat fietsen goed is en dat je moet blijven bewegen. Als je stopt met bewegen wordt het veel erger. Momenteel slik ik life aid en misschien kan dat ook helpen bij jou maar wees voorzichtig met dit soort dingen en vraag het aan de specialist.

Ik hoop dat je wat meer kunt vertellen over jouw situatie.

Ook heb ik vernomen dat artrose met chiropractie minder schijnt te worden zodat het proces van artrose minder hard gaat.

Groeten max


Geschreven door: Marieke op Zaterdag 9 Juni 2007 om 11:27 Ongepaste reactie?

Hallo Willy,

Ik heet marieke en ben 41 jaar. Ook ik artrose in handen,knieen, tenen en osteoporose in de heup. Ook ik heb moeite om het te accepteren maar door begeleiding van een reumaconsulente en ergotherapeute ben ik zeer op de goede weg. De ergotherapeute komt bij mij thuis en geeft mij tips en hulpmiddeltjes om de gewrichten zo min mogelijk extra te belasten zodat het proces ook minder hard gaat. Via de huisarts kun je door verwezen worden. Met de reumaconsulent bespreek ik het verwerkingsproces en hoe nu verder. Mij lucht dat enorm op.

Succes en hopelijk heb je er iets aan.

Groetjes, Marieke.


Geschreven door: Catharina op Zaterdag 17 Februari 2018 om 23:41 Ongepaste reactie?

Vandaag te horen gekregen dat ik artrose heb aan beide heupen. Ben 63 jaar en doe al meer dan 30 jaar Aikido. Mijn geliefde sport kan ik beter niet meer doen vanwege onverwachtse bewegingen. En geloof me, ik heb het geprobeerd. Ik heb ooit mijn ligamenten gescheurd in mijn rechter lies en dat is onlangs weer gebeurd. Nu denk ik dat die artrose gedeeltelijk gekomen is door de verziekte ligamenten. Je verliest toch steun en daardoor kan het heupgewricht extra slijten. Het vreemde is dat ik niet zo veel pijn in mijn heupen heb maar mee in mijn ligamenten. Maar misschien verplaatst de pijn zich zodat het niet duidelijk is waar deze vandaan komt. Fysiotherapie lijkt me dan ook het beste wat ik kan doen voorlopig.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)