Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Gewrichtspijn.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Gewrichtspijn.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

sanne

Geschreven op: Vrijdag 17 November 2006 om 20:19
Ongepast of beledigend?

hallo,
ik heb sinds twee weken last van beide knieen, het begon met(plotseling na het tillen) mijn rechter knie en twee dagen later ook mijn linker knie.
in het begin was het een branderig gevoel in mijn knieholte, later werd dit een dof/stijf gevoel bij mijn knie schijf, het voelt ook alsof het dik is, maar er is niets te zien.
ik heb ook een zwak gevoel in beide knieen.
ook krijg ik steekjes dit verspreid zich ook over mijn knie en iets erboven en beneden.
bij de huisarts geweest maar kon niet echt iets ontdekken, het is niet dik, niet rood en kan mijn knieen goed bewegen.
volgens hem was het overbelast en moest ik het normaal belasten, maar niet zwaar, dus niet tillen rennen enz.
na een paar dagen rust ben ik aan het werk gegaan (aangepast)
hierbij liep ik nog niet eens een tiende van mijn normale werkzaamheden, maar toch voelde ik dat door het lopen en staan de pijn erger werd!
ik vraag me echt af wat er aan de hand is.
overbelasting aan twee knieen tegelijkertijd?! toen ik last had van mij ene knie heb ik bijna niet gelopen op mijn andere been, het lijkt mij echt onmogelijk dat ik hierdoor last kreeg van mijn andere knie.
ook heb ik een opgezette lymfeklier en ben al een tijdje moe (geen pfeifer).
volgens de huisarts heeft dit niet met elkaar te maken, ik heb geen idee!
herkent iemand deze kachten? tips enz?
alvast bedankt!
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: sabina op Donderdag 4 Januari 2007 om 10:23 Ongepaste reactie?

Hoi sanne,
Ik weet uit eigen ervaring dat het soms heel moeilijk is.
Zelf heb ik ook veel klachten aan me gewrichten heb 2 x in de week therapie.
Ik loop bij een reumatoloog en mijn klachten voldoen er allemaal aan.
Nu ging dat in ht verleden ook altijd zo.
Ik heb veel medicijnen moeten proberen slik nu celebrex voor reuma en het werkt heb minder pijn en minder stijf.
Maar heb ups en downs maar als ik teveel doe wordt ik best ziek van de vermoeidheid.
Je zult het af moeten wachten en anders een second opinion aanvragen hoor weet dat het moeilijk is meid maar je moed doorzetten en een balans proberen te vinden,
groetjes Sabina


Geschreven door: Ben op Zondag 28 Januari 2007 om 21:21 Ongepaste reactie?

Hoi Indy,Jolanda,Marianne of eigenlijk iedereen die dit leest.
Zit vandaag voor het eerst op deze site en lees zoveel herkenbare dingen.
Ben eigenlijk gaan zoeken op het net omdat ik morgen voor de zoveelste keer naar de orthopeed moet
Ik heb ook veel versleten gewrichten zoals nek,knieŽn,rug en schouders.
Toen ik goed 30 was zeiden de artsen tegen mij dat ik een bottengestel van een man van 80 had en ik was toen 30!! kun je je het voorstellen.
Ik ben nu 54 en al zeker 25 operaties verder.
Heb ook bijna 4 maanden met een halo gelopen omdat ze stukjes bot in mijn nekwervel hebben gezet. Dit is inmiddels 13 jaar geleden en nu zijn de klachte weer precies hetzelfde. Wa ze nu nog kunnen doen weet ik niet maar waarschijnlijk krijg ik weer te horen dat ze niets meer voor me kunnen doen.
Over ruim een week gaan ze nog wel proberen om een zenuwblokkade te doen in de onderrug dit omdat de pijn bijna niet te houden is .Dit helpt (als het goed is) echte alleen tegen de pijn in mijn been en als het goed is heb ik ook geen doof gevoel meer na de behandeling ,ben benieuwd??
ook heb ik meerdere schouderoperaties gehad maar door een ziekenhuisbacterie is dat alleen maar slechter geworden.
Soms denk ik weleens "volgens mij boer ik steeds verder achteruit".
Denk echter als ik niets had laten doen dat ik dan allang in een rolstoel had gezeten????Inmiddels zit ik nu ruim 20 jaar in de wao maar nog steeds niet in een rolstoel.Ik slik wel vele pijnstillers waaronder ook morfine(400 mg.)
Er zijn hele slechte dagen maar ik heb gelukkig ook heel veel dagen dat ik toch blij ben dat ik op deze wereld mag zijn vooral als ik mijn kinderen en kleinkinderen op bezoek heb gehad en als ze dan ook nog zeggen dat ze van opa houden ja dan ben ik echt blij dat ik ondanks al mijn kwalen en pijnen toch op deze wereld ben.
Soms als ik het niet meer zie zitten dan ga ik maar weer eens kijken op de revalidatie van het ziekenhuis en ja als ik dan al die mensen zie ploeteren om aan de gang te komen !!!!!!!!!!
Natuurlijk hoop ik ook steeds dat de artsen iets voor me kunnen betekenen maar helaas steeds vaker hoor ik dat er niets meer aan te doen is en dat je er mee moet leren leven!!! en ja dat is soms heeel erg moelijk maar ik probeer toch door te gaan want zoals ik net al zei ben ik heel blij met ons gezin en ik heb een schat van een partner die mij zoveel als hij kan steund in slechte dagen.Eigenlijk wil ik alleen maar vertellen dat er ook heel veel leuks is op de wereld om voor te leven ondanks alle kwalen!!!!!
Warme groeten)Ben


Geschreven door: map op Woensdag 9 Mei 2007 om 22:56 Ongepaste reactie?

hallo Bedn

veel herkenbare dingen. alleen ook ik kreeg te horen dat er met mijn rug niets aan de hand was door de neuroloog na het maken van een MRI
ik ben in belgie terecht gekomen en daar vorig jaar april met groot succes geopereerd aan mijn rug.
in nederland is het gewoon dat er verder niets aan gedaan wordt, maar in belgie niet.
ook die zenuwblokkade??????????ze halen de kwaal niet weg!!!!!!!
groetjes Map


Geschreven door: jan op Maandag 21 Mei 2007 om 16:21 Ongepaste reactie?

Sanne
Na afgelopen Wintersport dezelfde klachten in mijn rechterknie. Dof/stijf gevoel in mijn rechterknie. Huisarts zegt dat het langzaam moet verdwijnen. Na ca 6 weken echter nog steeds niet het geval. Heb jij inmiddels aanvullende info
Groeten

Jan Silven


Geschreven door: jantina op Maandag 5 April 2010 om 12:07 Ongepaste reactie?

ik heb sins een week of vier een dik gevoel achter in mijn knieholte en boven in de kuit .Ik heb hier geen pijn aan maar heb soms als ik door mijn knieen ben gezakt en op moet staan het gevoel dat ik daar de kracht niet voor heb maar het lukt wel .s,morgens heb ik daar het minste last van naar mate de dag vorderd word het erger ik heb staande werk dus je denkt overbelasting maar ik kan hier nergens wat over vinden vooral omdat ik geen pijn heb.


Geschreven door: Wim op Zondag 18 April 2010 om 20:23 Ongepaste reactie?

Sanne, de klachten zoals jij deze beschrijft zijn exact dezelfde zoals het bij mij ook is begonnen. Beide knieŽn kort na elkaar. Via een sportfysiotherapeut een loopanalyse gedaan en gestart met een zooltje in de beide hardloopschoenen. Train wel wat minder frequent en rustiger. Een mogelijke oorzaak kan het niet geheel juist afwikkelen van je voet zijn bij het landen waarbij de knie niet de juiste beweging maakt. In combinatie met b.v. veel lopen in de sneeuw of oneffenheden kan het net teveel zijn geweest en overbelasting hebben veroorzaakt. Je kan ook de pijnlijke plek opzoeken door er op te drukken, als je deze hebt gevonden dan masseren zodat door extra irritatie het herstel wordt bevorderd. Dik is het niet wel inderdaad een dof en stijf gevoel. Is bij jou uiteindelijk een oorzaak gevonden?
Groet, Wim


Geschreven door: giel op Woensdag 25 Augustus 2010 om 02:04 Ongepaste reactie?

hoi sanne
dat gevoel heb ik ook in men knie naar lang staan en lopen maar ik mis men voorste kruisband naar diverse operaries in het azm totaal 15keer iederekeer schoonmaken en dat het maar een maand of twee helpt nu ben ik bij een arts in genk belgie terecht gekomen die heeft weer een in kijk gedaan en de knie weer schoon gemaak naar een nieuwe controllen door de arts 14 dagen later kreeg ik te horen dat ik een totale nieuwe knie nodig had en dat de operatie nu geplent staat 8 september hij kon niet begrijpen dat ze me zo lang hadden laten lopen met zo een knie hij zit helemaal onder artrosen dus versleten nu maar hopen dat men nieuwe knie de pijn en het branderige gevoel eens helemaal gaat weg pakken groetjes giel


Geschreven door: aly op Zondag 18 December 2011 om 21:34 Ongepaste reactie?

Jantina ook ik heb dat gevoel in mijn knieholte, kuit en scheenbeen. Heb wel een rare draaiing gemaakt 4 weken terug. Daarna knie zeer. Nu is het vooral de knieholte.
Ging per ongeluk zojuist op mijn knie zitten, tenminste ik wilde dat. Gaat niet.
Heb jij inmiddels enig idee?
Groetjes.


Geschreven door: anneke op Vrijdag 6 Januari 2012 om 21:56 Ongepaste reactie?

hallo allemaal ik heb deze klachten ook maar het gaat te paart met miselijk in hooftpijn in zweten nin trillen als ik op mijn been loop snap er niks van bij de dokter geweest doe zegt overbelasting van mijn knie heb ook steeds het gevoel dat ik er door heen zak moest rusten maar waar komen die andere genoemde klachten dan vandaan kherkent iemand dit?


Geschreven door: ibrakadabra op Vrijdag 9 Mei 2014 om 13:46 Ongepaste reactie?

Hallo, Jammer dat niemand die hersteld is van deze blessure een reactie hier plaats!
Paar weken terug kreeg ik in een keer een steek in me knie tijdens het afremmen (voetbal). Ik kon de wedstrijd niet uitspelen. Inderdaad heb ik ook een verdovend gevoel in mijn knieholte. Het lijkt alsof het dik is maar is het niet. Heb geen pijn. Maar kan gewoon niet vrijuit bewegen. Ik zal jullie op de hoogte houden als ik genezen ben!


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Gewrichtspijn.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)